آموزش طرز تهیه کیک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور ریز خرد شده 1/ لیوان
پیازچه خرد شده 1 لیوان
جعفری خرد شده 1 لیوان
گردو خرد شده 1 لیوان
ماست خامه ای 1 لیوان
سس مایونز 1 لیوان
تخم مرغ پخته 2 عدد
نان تست 12 عدد
سینه مرغ عدد
طرز تهیه
1-سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
۲
2-حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
۳
3-پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
۴
4-پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
استفاده کنیم
میتوانیم از نخود فرنگی و هویج و ذرت وشویدوغیره استفاده کنیم مواد کیک دلبخواهی است.
سایر نکات
مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد.
میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم
میتوانیم از نخود فرنگی و هویج و ذرت وشویدوغیره استفاده کنیم مواد کیک دلبخواهی است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه