آموزش طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
سیب زمینی 1 کیلوگرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
کره 60 گرم گرم
طرز تهیه
1-ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات ۲ سانتیمتری خرد کنید.
2-در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینیها را به همراه ۲ قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که ۴ سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه جوش بزند
3-در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود
4-پس از اینکه سیبزمینیها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود.
5-مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه