آموزش طرز تهیه فریتاتا پنیر و سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فریتاتا برای ایتالیاییها، نقش املت برای ایرانیها را دارد. این غذای سنتی و محبوب ایتالیایی، بر پایه تخممرغ تهیه میشود و با اضافه شدن سبزیجات و پنیر چدار، بخشی از نیاز روزانه مصرف کنندگانش به ویتامینها و مواد معدنی را تامین میکند. در ادامه این مطلب طرز تهیه فریتاتا پنیر و سبزیجات را خواهید خواند.
مواد لازم:
سبزیجات: ۴ فنجان
تخم مرغ: ۶ عدد
ریحان خشک شده: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
سیر: دو حبه
پنیر چدار: سه چهارم فنجان
طرز تهیه
دو فنجان آب را در یک قابلمه متوسط به جوش بیاورید و مقداری نمک در آن بریزید. سبزیجات را برای پختن، به ترتیب سختی در آب جوش بریزید. برای مثال اگر از ساقه کرفس و بروکلی استفاده میکنید، بعد از نیمپز شدن ساقه کرفس، بروکلی را در قابلمه بریزید.
در یک کاسه تخممرغ را بزنید و نمک، فلفل و پودر ریحان را به آن اضافه کنید.
تابه 25 سانتیمتری را روی شعله متوسط بگذارید تا گرم شود و روغن را در آن بریزید. پیاز خرد شده و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید. حدود ۴ دقیقه وقت بگذارید تا پیاز سبک شود و عطر سیر در آشپزخانه بپیچد.
مراقب باشید که پیازها سرخ و طلایی نشوند و تنها آنها را تفت بدهید.
سبزیجات آبپز شده را آبکش کنید و تابه بریزید. وقتی که سبزیجات را تفت دادید، ترکیب تخممرغ را هم روی آنها بریزید.
برای تهیه این غذا از ترکیب سبزیجاتی دلخواهتان میتوانید استفاده کنید. پس محدودیتی را برای خودتان درنظر نگیرید و هر آنچه که دوست دارید را به فریتاتا اضافه کنید.
پنیر چدار را روی تخممرغهایی که کمی تغییر فورم دادهاند بریزید و صبر کنید تا ترکیبی که در تابه ایجاد شده، فورم تابه را به خود بگیرد. بعد از فورم گرفتن تخممرغ و آب شدن پنیر، فریتاتا پنیر و سبزیجات آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه