آموزش طرز تهیه گتوی پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک یا به زبان فرانسوی گتو، یکی از خوراکیهای همیشگی ما ایرانیها چه به عنوان دسر بعد از غذا و چه در کنار چای و قهوه است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کیک یا گتوی پسته را به شما آموزش دهیم که علاوه بر خوشمزگی، بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کرم ماسکارپونه کرهای طبق دستور داده شده
۳ عدد تخم مرغ
یکچهارم قاشق چایخوری وانیل شکری
نصف پیمانه شکر
۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۵ قاشق سوپخوری کره ذوب شده
نصف پیمانه پودر پسته
دوسوم پیمانه آرد
یکدوم قاشق چایخوری بیکینگپودر
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با دور زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
زرده را به همراه وانیل و شکر خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. سپس کره ذوب شده و پنیر ماسکارپونه را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید سفیده فرم گرفته را طی دو مرحله به زرده اضافه و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.
آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و به تدریج به مایه اضافه و به کمک لیسک مخلوط کنید.
کف قالب ۲۳ سانتیمتری را چرب و با کاغذ مومی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید. پس از پخت کامل از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج و به صورت لایهای برش بزنید.
یک لایه گتوی پسته را در ظرف سرو قرار دهید و با کرم روی آن را بپوشانید و لایه دیگری از گتوی پسته را روی آن قرار دهید. تمام لایهها را به همین ترتیب با کرم پسته بپوشانید و در نهایت با خلال پسته تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه