آموزش طرز تهیه شله زرد قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 12 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-برنجو با گلاب بخیسونین به مدت ۲ ساعت. البته هرچی بیشتر بخیسه بهتره.
2-بعد از اینکه برنج خوب خیس خورد با دستتون قشنگ برنجو خورد کنین . اگه هم نیم دانه هست برنج که کارتون خیلی راحته.
3-حالا برنج و آب رو توی یه قالبمه بزرگ بریزین و زیرشو روشن کنین.۴
4-حرارت باید زیاد باشه و به هیچ عنوان برنجو با هیج گونه قاشقی هم نزنین چون سر میره.
5-بذارین یه ساعتی بجوشه تا نصف بیشتر آبش تبخیر شه.
6-حالا شکر و زعفرون و روغن اضافه کنین.
7-اجازه بدین تا جا بیوفته و آب اضافیش کاملا تبخیر شه.
8-به محض اینکه شله زرد پخت داخل قالب بریزین و قالبو ۶ ساعت داخل یخچال بذارین تا شله زرد سفت شه. ممکنه بیشتر طول بکشه بستگی به دمای یخچال داره.
9-خیلی راحت از قالب جدا میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه