آموزش طرز تهیه › حلوای بهارنارنج و زنجبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
آرد سفید 500 گرم
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آب ولرم 2.5 لیوان
زنجبیل 1 قاشق مربا خوری
عرق بهار نارنج 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-برای تهیه شهد،شکر و آب را بجوشانید تا شکر حل شود،سپس عرق بهارنارنج را اضافه کرده، اجازه دهید کمی غلیظ شود،بعد از روی شعله بردارید و بعد که کمی از دما افتاد ،استفاده کنید.
2-آرد را در تابه ریخته و باحرارت ملایم هفت دقیقه تفت دهید تا کمرنگ شود ،بعد روغن و زنجبیل را به آن اضافه کنید و بعد حدود ۱۰ دقیقه دیگر هم تفت دهید و مدام هم بزنید.
3-بعد تابه را از روی حرارت بردارید و شهد ولرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شهد جذب حلوا شود بعد در ظرف ریخته و به دلخواه تزیین کنید.
سایر نکات
من با ماسوره گلبرگ رز،گل رز زدم و با گیپور خوراکی تزیین کردم… شما به دلخواه تزیین کنید… بسیار عطر خوبی داره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه