آموزش طرز تهیه پاناکوتای خرمالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شیر 13 لیوان
شکر قاشق غذا خوری
خامه 200 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
آب 1/2 لیوان
پوره خرمالو 1 لیوان
طرز تهیه
1-ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماریش حل می کنیم تا شفاف بشه.
2-شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم.
3-بعد از جوش اومدن ، از روی حرارت برش میداریم و خامه را داخلش می ریزیم.
4-بعد از خنک شدن ، ژلاتین حل شده و پوره خرمالو را بهش اضافه می کنیم. داخل قالب چرب شده می ریزیم و برای ۴_۵ ساعت اونو تو یخچال میگذاریم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه