آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

شیر 2 پیمانه
خامه‏ 200 گرم
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 پیمانه
آب جوش 3 قاشق غذا خوری
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
دارچین کمی

طرز تهیه

1-خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

2-وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

3-وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید. (در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

4-دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

5-مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید .درپایان پوره ی کدوحلوایی ودارچین رواضافه کنید

6-دسر پاناکوتا کدو حلوایی شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید.

7-این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی