آموزش طرز تهیه پاناکوتای کدو حلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شیر 2 پیمانه
خامه 200 گرم
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 پیمانه
آب جوش 3 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
دارچین کمی
طرز تهیه
1-خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
2-وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.
3-وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید. (در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
4-دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
5-مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید .درپایان پوره ی کدوحلوایی ودارچین رواضافه کنید
6-دسر پاناکوتا کدو حلوایی شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید.
7-این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه