آموزش طرز تهیه خرما کمربندی پاپیون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 500 گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/3 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-شير، تخممرغ و روغن مايع را با مفتول دستي ميزنيم تا مخلوط شود. آرد و نمك را كمكم اضافه ميكنيم تا جايي كه خمير به دست نچسبد و آن را به مدت پنج تا شش دقيقه ورز ميدهيم.
2-سپس خمير را به مدت يك تا دو ساعت در دماي محيط استراحت ميدهيم.هسته خرما را خارج كرده و گردو را وسط خرما ميگذاريم.
3-خمير را روي سطح كار مثل لواش نازك باز ميكنيم و با رولت بر، نوارهاي نازك برش زده و به صورت كمربند روي خرما قرار ميدهيم و با قالب گل مينا از خمير قالب زده و روي كمربند ميپيچيم.
4-و بعد در فري كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت ۱۵ دقيقه قرار داده تا پخته شود.
5-پس از پخت خرماها را در شربت ميريزيم و سپس در آبکش گذاشته تا شربت اضافی خارج شود
6طرز تهیه شربت : شکر و آب و گلاب و زعفران را با هم مخلوط و روي حرارت به مدت پنج دقيقه ميجوشانيم و از روي حرارت بر ميداريم
سایر نکات
از خمیر جادویی هم میشه استفاده کرد ، من از خمیر جادویی استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه