آموزش طرز تهیه خوراک مرغ به سبک چینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ خردشده 4 عدد
نشاسته ذرت (برای مرغ) 1/2 پیمانه
آرد 1 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
آب مرغ 1/2 پیمانه
عسل قاشق 3سوپ خوری
سس سویا6 قاشق سوپ خوری
سس کره بادام زمینی 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یا سرکه 2 قاشق سوپ خوری
کلم بروکلی خردشده 2 پیمانه
هویج رنده شده 2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نشاسته ذرت را داخل ظرفی بریزید. آرد را هم داخل ظرف دیگری بریزید. تکه های مرغ را ابتدا داخل نشاسته ذرت و بعد داخل آرد بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن به مدت۱۰ دقیقه سرخ کنید. روی آن ها مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
2-این فاصله در تابه دیگری مقداری روغن کنجد بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیر را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سپس کره بادام زمینی، سس سویا، عسل، آب مرغ، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. ۲ قاشق نشاسته ذرت اضافی را هم بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
3-در این مرحله تکه های مرغ را همراه با بروکلی و هویج داخل سس بریزید. ۵ دقیقه صبر کنید تا سس به خورد مواد برود و بروکلی و هویج کمی نرم شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
4-خوراک را در ظرفی بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه