آموزش طرز تهیه اینچیلادای مرغ و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ پخته 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی خرد شده 2 پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
سیر خرد شده 4-3 حبه
لوبیا قرمز پخته 1 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه
نان ترتیلا 12-11 عدد
سس گوجه فرنگی 3پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک تابه روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و سیبزمینیها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمهایها را که خرد کردهاید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود ۴-۳ دقیقه تفت دهید.
2-حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
3-مخلوط سیبزمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریشریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آبلیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
4-یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن ۱ پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نانهای ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نانها را بهآرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمهها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.
5-ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه