آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و فندق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مر 1ا عدد
کره 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
فندق تست شده 3 قاشق سوپ خوری
پیاز رنده شده 1 عدد
آب 1 پیمانه
نشاسته 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 50 گرم
زعفران 1 قاشق چای خوری
جعفری خردشده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-در ظرفی کره و روغن مایع را ریخته پیاز را افزوده ۲تا۳ دقیقه تفت داده سپس سینه مرغ تکه تکه شده را افزوده و باز به تفت دادن ادامه داده ،نمک و فلفل وفندق تست داده را اضافه کرده .
2-نشاسته را داخل۱ پیمانه آب ریخته به همراه آبلیمو و به مواد قبل افزوده صبر میکنیم تا خوراک به مدت نیم ساعت بپزد بعد از روی حرارت برداشته خامه را اضافه کرده مخلوط میکنیم .
3-جعفری خرد شده را برای تزیین روی خوراک ریخته میتوان زعفران را هم به غذا اضافه کرد ولی بهتر است وقتی خوراک را در ظرف کشیدیم زعفران را روی خوراک ریخته تا دو رنگ شود ،این خوراک را با برنج قالبی سرو میکنند
سایر نکات
برای تست کردن فندق…. فندق خام را در قالبی ریخته و در فر داغ قرار داده حدودا 10دقیقه چندین بار فندقها را زیر و رو کرده باید مواظب باشید نسوزد نشانه آماده شدن فندقها این است که پوست آنها ترک میخورد سپس فندقها را روی یک پارچه ریخته وبین پارچه با دست ماساژ داده تمام پوست فندق به راحتی جدا میشود بعد آنها را به صورت نگینی خرد میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه