آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه › مرغ ذغالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه › مرغ ذغالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آب 3-2 لیوان
ران مرغ 4 عدد
کره 30 گرم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
ذغال (متوسط) 4-3 تکه
پیاز 2 عدد
زعفران دم کردهئ 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب 3-2 لیوان
کره 30 گرم
ذغال (متوسط) 4-3 تکه

طرز تهیه

1-ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.

2-پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت می‌دهیم تا رو به طلایی شدن بره.

3-مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال می‌دهیم.

4– قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین می‌رود پس جای نگرانی نیست.

5-سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.

6-موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا قرمز شوند.

7-یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال می‌دهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.

8-بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.
طرز تهیه › مرغ ذغالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی