آموزش طرز تهیه خوراک مرغ هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
ران مرغ خردشده 2.5 عدد
بادیان رومی 1 عدد
زیره 1 قاشق چای خوری
تخم رازیانه 1 قاشق چای خوری
میخک 4 عدد
زنجبیل رنده شده 1 قاشق سوپ خوری
سیر له شده 2 حبه
پیاز خردشده 1 عدد
گوجه فرنگی خردشده 1 عدد
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه
شکر 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
کلمات کلیدی خوراک مرغ هندی
طرز تهیه
1-تکههای مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس تکههای مرغ را داخل آن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف آنها طلایی شد، از تابه خارج کنید و در ظرفی بریزید.
2-حالا باید داخل همان تابه بادیان رومی، زیره، میخکها و تخم رازیانه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از ۲-۱ دقیقه سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس تکههای پیاز و فلفلها را اضافه کنید و تفت دهید. گوجهفرنگی خرد شده، سس گوجهفرنگی و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را به آرامی با هم مخلوطکنید. در انتها تکههای مرغ را هم اضافه کنید. حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.
3-وقتی خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، در صورت تمایل با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه