آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه › فیله استریپس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه › فیله استریپس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

سینه مرغ 3 عدد
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
یخ 8 تکه

مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی

آرد گندم 1/2 لیوان
آرد سوخاری 1/2 لیوان
نشاسته پودر شده 1/2 استکان
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه (،زنجبیل،آویشن،پاپریکا(ازهرکدام) 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه ،دارچین،تخم گشنیز(از هرکدام) 1/2 قاشق چای خوری
جوز هندی ،میخک(از هرکدام) 1/3 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برای تهیه پودر کنتاکی تمام ادویه ها را آسیاب کرده و به همراه نمک و فلفل و جوش شیرین به آرد سوخاری و آرد گندم و نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

2-سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل تکه های بلند و درشت خورد کنید.

3-سه قاشق از پودر کنتاکی را به نصف لیوان آب اضافه کنید و به همراه مرغ ها در یک ظرف سر دار بریزید و ۳۰ ثانیه ظرف را تکان دهید و بعد تا یک ساعت در یخچال بگذارید.

4-در یک کاسه بزرگ آب و یخ را بریزید و یک آب کش کوچک تر در کاسه بگذارید.ابتدا مرغ ها را در پودر کنتاکی بغلتانید و بعد مرغ ها را در آب کش بگذارید تا خیس شود و بار دیگر مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و خوب ماساژ دهید تا بافت مرغ از هم باز شود.

5-هر ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب کرده اید را باید تا یک سوم روغن بریزید حتما با شعله متوسط روغن را داغ کنید و بعد حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید.حداکثر زمان مورد نیاز برای پخت فیله استریپس ۶تا۸دقیقه است.

6-بعد از سرخ کردن فیله ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

سایر نکات

موقع سرخ کردن مراقب دست و صورت خود باشید.
میتوانید برای خوشرنگ تر شدن فیله ها مقداری پودر پفک به پودر کنتاکی اضافه کنید.
پودر کنتاکی باقیمانده را در پخچال برای مصارف بعدی نگهداری کنید و میتوانید از این پودر خوشمزه برای سوخاری کردن ماهی و میگو هم استفاده کنید. در کل میتوانید این پودر را جایگزین آرد سوخاری کنید.
طرز تهیه › فیله استریپس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی