آموزش طرز تهیه خوراک بلدرچین با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بلدرچین 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
کره 50 گرم
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپ خوری
رزماری و زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
هویج ،فلفل دلمه ای،جعفری به مقدار لازم
آب پرتقال 1.5 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپ خوری
.کره برای سس 20 گرم
طرز تهیه
1-بلدرچینها را با نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و پیاز، فلفل دلمهای، کمی آب لیموترش، رزماری خرد شده و زعفران دم کرده و مخلوط کنید و زمان دهید تا مزه دار شود. این مخلوط را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه دارید.
2-بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمهای بپوشانید. کمی کره ذوب شده را روی بلدرچینها بریزید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.
3-سینی را به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد و در این مدت بلدرچینها را دوبار زیر و رو کنید.
4-بعد از پخت آن را با سس پرتقال سرو کنید.
5-طرز تهیه سس پرتقال:کره را با حرارت ملایم در تابه ذوب کنید؛ سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه کنید.
6-مرتب مواد را هم بزنید.آب لیمو ترش و کمی نمک را اضافه کرده و زمان بدهید تا روی حرارت غلیظ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه