آموزش طرز تهیه سینه مرغ شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 2 عدد
گردو آسیاب شده 2 قاشق غذا خوری
کشمش 2 قاشق غذا خوری
زرشک 1 قاشق غذا خوری
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 1 عدد
فلفل دلمه ای کوچک عدد
هویج کوچک 1 عدد
آلو یا قیسی 6 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه آویشن و کاری به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
رب انار و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سینه مرغ رو از پهلو برش عمیقی میزنیم طوری که شکل اون حفظ بشه وباادویه های دلخواهتون اونومزه دارکنین (من بایه سرنگ بهش زعفرون هم تزریق کردم تاخوش طعم بشه)
2-پیاز،گردو،زرشک وکشمش روهمراه مقدارخیلی کم رب انار یا رب گوجه وادویه دلخواه مخلوط میکنیم وسینه هاروبااون پرمیکنیم
3-شکاف سینه هاروبانخ وسوزن میدوزیم یاهم باخلال دندان فیکس میکنیم وازهردوطرف خوب سرخ میکنیم(دوخته شن راحت ترسرخ میشن)
4-برای تهیه سس هم یک عددپیازرورنده میزنیم وخوب سرخ میکنیم وبهش رب گوجه ،ادویه ها،هویج وفلفل دلمه ای رواضافه میکنیم ومقداردولیوان آب ولرم بهش اضافه میکنیم ووقتی جوش زدسینه های سرخ شده روتوش قرارمیدیم ویک عددلیموعمانی روبهش اضافه میکنیم
5-بیست دقیقه بعدازاین زمان هم آلویاقیسی روبهش اضافه کنین وده دقیقه آخرپختم فلفل دلمه،هویج ولیموروخارج کنیدوبهش نمک وزعفرون رواضافه کنین نوش جون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه