آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولک دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولک دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ برش خورده نازک 10 عدد
آرد سفید 5 لیوان
عصاره مرغ 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
آب 4 لیوان
نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه،قرمز،دارچین،زنجبیل،کاری،پودرپاپریک

طرز تهیه

1-ابتدا فیله های مرغ رو نازک برش داده…. در یک ظرف چهار قاشق از ادویه ها رو ریخته همراه دولیوان آب…. مخلوط میکنیم.. و فیله ها را درون آب گذاشته…به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود

2-بعد در ظرف نسبتا بزرگی دوقاشق از ادویه های باقی مانده.. و عصاره مرغ را درون آردها ریخته..

3-بعد از تایم استراحت مرغ ها را در آورده…. با انبر آشپزی… دونه دونه…. فیله را درون آرد انداخته ..تا کاملا آردی شد….در کنار دستمون دولیوان آب باقی مونده را درون کاسه ای ریخته ومیگذاریم کنار کاسه آرد ها… بعد با انبر در آورده..درون آب انداخته و سریع در می آوریم… بعد دوباره درون آرد انداخته…و کاملا آردی میکنیم

4-و دوباره با انبر درون آب انداخته….و در می آوریم… و درون آرد انداخته.. این بار با دو دست… کاملا آردی کرده.. و با کمک آرد زیاد…. فیله ها رو به حالت رفت و برگشتی لابلای آرد ماساژ میدهیم …که فاصله بین لایه های آردی و آب بیافته……و با انبر درون روغن زیاد دریک مایه تابه گود که از قبل گرم گرم شده… میاندازیم…حدود پنج تا هفت دقیقه با شعله متوسط زمان میبره تا آماده بشه

5-بعد هم در ظرف چیده… و همراه سیب زمینی ،وسس قرمز یا سس قارچ سرو میکنیم..

سایر نکات

دوقاشق از ادویه ها برای طعم دار کردن آرد سفید..چهار قاشق ادویه برای طعم دار کردن آب مرغ
دولیوان آب برای طعم دارکردن مرغ….
دولیوان آب برای پولک دار کردن مرغ
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولک دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی