آموزش طرز تهیه مرغ ایتالیای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 3-2 عدد
فلفل دلمه ای درشت 1 عدد
سس خردل ،مایونز و ماست به مقدار لازم
سیر 3-2 حبه
آبلیمو ،روغن زیتون،نمک و فلفل به مقدار لازم
پونه خشک 2-1 قاشق غذا خوری پودر زنجبیل
مواد سس مخصوص:
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
نمک و آویش ن به مقدار لازم
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
جعفری ،پیازچه خرد شده 1پیمانه
خامه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-اول پیازو فلفل دلمه رو رنده و با بقیه مواد در دستور اصلی مخلوط میکنیم.
2-سینه مرغ را دو قسمت میکنیم و در مواد میزاریم(مثل جوجه کباب) و حداقل ۳ ساعت میزاریم تو یخچال تا مواد کامل به خورد مرغ بره هر چی بیشتر بمونه خوش طمع تر میشه.
3-بعد از ۳ ساعت مرغارو بیرون میاریم و موادشو یکم میتکونیم میزاریم تو فر با حرارت ۱۸۰ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بسته به تایمی که به مرغ استراحت دادین و سایز مرغ تا پخته شه.
4-برا تهیه سس: کره روی شعله میزاریم تا آب بشه آرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه .
5-بعد از حدود ۲ دقیقه شیر رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.وقتی سس یه کم غلیظ شد نمک آویشن جعفری پیازچه و آبلیمو رو اضافه میکنیم و سس بهم میزنیم.
6-وقتی سس به غلطت دلخواه رسید خامه رو اضافه میکنیم و فوری زیر گاز رو خاموش کنید.سس آمادست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه