آموزش طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لاز م برای 7 نفر
ران مرغ 1800 گرم
گوجه فرنگی رسیده 1 کیلوگرم
عصاره مرغ 450 گرم
سیب زمینی 200 گرم
گل کلم 250 گرم
عدس قرمز 180 گرم
نخود فرنگی منجمد 150 گرم
خمیر کاری 1/2 پیمانه
برگ کاری تازه 1/4 پیمانه
گشنیز تازه 1/4 پیمانه
پیاز 3 عدد
کره آب کرده 1 قاشق غذا خوری
ترشی لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1-کره را در تابه چدنی بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید
2-ساق مرغها را از بشوئید و استخوان آنها را خارج کنید
3-تمام ساقها را به ترتیب در کره سرخ کنید (هر طرف به مدت ۲ دقیقه) تا زمانیکه طلایی شوند.
4-سپس مرغهای سرخ شده را به ظرفی جدا منتقل کنید
5-پیازها را ورق های و نازک خرد کنید.
6-پس از اتمام سرخ شدن مرغها شعله را کم کنید. پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا پیاز کاراملی شود. (حدود ۱۰ دقیقه)
7-خمیر کاری و برگ های کاری را اضافه کنید. آن را هم بزنید، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که بوی کاری بلند شود.
8-عصاره مرغ و گوجه فرنگی فیله شده و خردشده را اضافه کرده و آن را به نقطه جوش برسانید
9-بگذارید یخ نخود فرنگی باز شود
10-سیب زمینی و هویج را در ابعاد ۴ سانتیمتری برش دهید.
11-تکه های مرغ، سیب زمینی، هویج و عدس را اضافه کنید. شعله را کم کنید. در ظرف را گذاشته و ۲۵ دقیقه اجازه بدهید تا بپزد.
1-پس از این زمان گل های گل کلم را از هم جدا کنید و به قابلمه اضافه کنید. در آن را بردارید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد یا تا زمانیکه نرم شود، هر از گاهی آن را هم بزنید
13-نخود فرنگی ها را ۲ دقیقه آخر اضافه کنید تا بپزد.
14-گشنیز را خرد کنید
۱
15-گشنیز را اضافه کرده و با ترشی لیمو سبز سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه