آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه سینه مرغ با سس پیازچه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سینه مرغ با سس پیازچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آب پرتقال 1/2 پیمانه
سینه‌ مرغ با پوست2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
کره 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-یک تابه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید

2-زمانی‌که تابه داغ شد، کره و روغن زیتون را اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی سینه‌های مرغ را که با نمک و فلفل مزه‌دار شده‌اند، از طرف پوستشان در تابه قرار دهید

3-حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی‌که این سمت از مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند صبر نمایید، سپس مرغ‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز حدوداً ۸ دقیقه سرخ و طلایی شود

4-پس از پخت مرغ‌ها را در بشقاب قرار دهید

5-پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز کنید

6-پیاز و سیر را به تابه داغ اضافه کنید و برای دقایقی آنها را در روغن سرخ نمایید تا قهوه‌ای (کاراملی رنگ) شوند

7-آب پرتقال را اضافه کنید و تا زمانی‌که غلظت پیدا کند به آن زمان بدهید

8-سینه‌های مرغ را برش دهید و از سس آماده شده روی آنها بریزید
طرز تهیه سینه مرغ با سس پیازچه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی