آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و فلفل کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 3 عدد
فلفل قرمز کبابی 340 گرم
آب پرتقال 1/2 فنجان
آبلیمو شیرین 1/4 فنجان
سیر ریز شده 1 حبه
برگ ریحان 15-10 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره 28 گرم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2-سینه ی مرغ را از یک گوشه به شکل تکه های ۲.۵ سانتی متری برش دهید. سپس فلفل قرمز کبابی را به شکل تکه های کوچکتر خرد کنید و سعی کنید آنها را به اندازه ی برگ ریحان ها در بیاورید.
3-در ظرفی، آب پرتقال و آب لیمو را مخلوط کنید.
4-سیر ریز شده را کف یک ظرف مخصوص فر مربعی شکل به ضلع ۲۲ سانتی متر پخش کنید. نیمی از مخلوط آب لیمو و پرتقال را روی سیر بریزید.
5-از یک گوشه ی ظرف مخصوص فر شروع کنید و تکه های مرغ و فلفل کبابی و برگ ریحان را یکی در میان بچینید. روی مرغ نمک و فلفل سیاه بپاشید سپس باقیمانده ی مخلوط آب لیمو و پرتقال را روی خوراک بریزید.
6-کره را به شکل مربع های کوچک خرد کنید و روی مرغ پخش کنید.
7-خوراک را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد در فر نگه دارید. اگر دماسنج آشپزی دارید بایستی وقتی در مرغ فرو می کنید دم
8-مرغ را با پوره ی سیب زمینی، برنج یا سبزیجات سرو کنید. مقدار زیادی از مایع هنگام پختن باقیمانده که می توانید با قاشق روی مرغ بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه