آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیق
مواد لازم برای 8 نفر
مرغ 800 گرم
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 500 گرم
آب 1/4 فنجان
روغن 2 قاشق غذا خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
اسفناج 180 گرم
طرز تهیه
1-روغن رو داغ می کنیم.تکه های مرغ رو در روغن ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم . پیاز رو اضافه می کنیم. ۵ دقیقه تفت می دیم تا پیازها نرم بشن.
2-ادویه ها و گوجه فرنگی خوردشده و آب رو اضافه می کنیم صبر می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم در ظرف رو می بندیم تا ۳ دقیقه تا خوراک مغز پخت بشه.( فکر کنم بسته به اندازه تک های مرغ زمان بیشتری برای پخت لازمه)
3-اسفناج رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تا زمانی که اسفناج ها نرم بشه می پزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه