آموزش طرز تهیه کسرول برنج قهوه ای و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده 1 پیمانه
مرغ یا بوقلمون پخته و خرد شده 2 پیمانه
برگ ریحان (تازه) 2 قاشق غذا خوری
آب مرغ 1/3 پیمانه
خامه ترش (طرز تهیه در بخش سس) 1/2 پیمانه
سوپ خامهای مرغ 300 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
کرفس (ساقه) خرد شده (نصف پیمانه) 1 عدد
پیاز متوسط خرد شده (نصف پیمانه) 1 عدد
برنج قهوهای 170 گرم
طرز تهیه
1-برنج را به صورت معمولی بپزید و کنار بگذارید.
2-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و کرفس را در کره داغ شده تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
3-سوپ مرغ، خامه ترش، آب مرغ و برگهای تازه ریجان را اضافه کنید. آنها را هم بزنید. سپس برنج و مرغ پخته را اضافه کنید.
4-مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی آن را با پنیر پر کنید. بدون در به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شود.
سایر نکات
این خوراک یک ساعته حاضر است و ماده اصلی آن را برنج و مرغ تشکیل دادهاند. مطمئن باشید از طعم آن لذت خواهید برد و توصیه میکنیم یکبار آن را امتحان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه