آموزش طرز تهیه مرغ تندوری و برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۶۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کره 1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده 1/2 پیمانه
هـویج رنده شده 1/2پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/2 پیمانه
فلفل هالاپینیو 1/2 عدد
کدو سبز 1 عدد
سیر رنده شده2 حبه
آب مرغ 400 گرم
برنج قهوهای پخته شده 2/3 پیمانه
آب 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 پیمانه
ادویه مخلوط تندوری به مقدار لازم
سینه مرغ 4 عدد
کره 1 قاشق چای خوری
گشنیز تازه خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2-در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز، هویج، فلفل شیرین و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه تفت دهید. سپس کدوسبز و سیر را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
3-آب مرغ، آب و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید. هم بزنید و سپس ادویه مخلوط تندوری را بریزید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. یک دقیقه پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید و مخلوط برنج را داخل آن بریزید. آنها را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
4-در این فاصله، بقیه ادویه تندوری را روی مرغها بریزید و با انگشتان دست خوب ماساژ دهید تا به خوردشان برود. در یک تابه بزرگ و نچسب، ۱.۵ قاشق چایخوری کره را روی حرارن ملایم گرم کنید.
5-مرغها را داخل تابه بچینید و هر طرف آنها را ۴ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را در بشقاب بگذارید تا خنک شوند.
6-مخلوط برنج را در ظرف پیرکس بریزید. روی آنها مرغها را بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در بگذارید تا کاملا پخته شوند. هنگام سرو، روی آنها گشنیز تازه بریزید.
7-برای تهیه ادویه تندوری مخلوط به یک قاشق چایخوری پودر کاری زرد، یک قاشق چایخوری گرام ماسالا، نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز، نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز، نصف قاشق چایخوری پودر هل، ¼ قاشق چایخوری
سایر نکات
این غذا همانطور که از نامش پیداست با ادویه تندوری تهیه میشود که ما روش تهیه این ادویه را نیز برایتان نوشتهایم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه