آموزش طرز تهیه سیب زمینی برشته با مرغ و خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 3 عدد
خامه 300 گرم
آبغوره 2 قاشق غذا خوری
پیاز 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
روغن قاشق غذا خوری 1نمک
۱ قاشق غذا خوری
کره 1 گرم
طرز تهیه
1-مرغ ها را به صورت تکه های کوچک (جوجه کبابی) در می آوریم. در ظرفی به همراه کره، نمک و آب نارنج میریزیم و اجازه می دهیم که مرغ با آب خودش بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه خامه را به مواد اضافه می کنیم.
2-ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب می کنیم، سیب زمینی ها را بصورت چیپسی حلقه های نازک نیم سانتی برش می زنیم و کف پیرکس می چینیم.
3-مواد آماده شده را روی سیب زمینی ها ریخته و روی آن پیاز سرخ شده به همراه فلفل ساییده نشده که طعم بهتری به غذا می دهد میریزیم.
4-غذا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار می دهیم تا طعم خامه ها و سیب زمینی ها با هم مخلوط شود و سیب زمینی ها کاملاً برشته شود.
5-در صورت تمایل هنگام سرو غذا کمی پنیر پارمزان به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه