آموزش طرز تهیه خوراک جوجه با جگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سینه جوجه از استخوان جدا شده 2 عدد
جگر مرغ 500 گرم
فلفل دلمه ای سبز 3 عدد
پیاز متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
روغن 100 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سینه جوجه را به شکل خلال به اندازه یک انگشت خرد کنید.
2-رگ و ریشه جگر را بگیرید و آن را نیز بلند و باریک خرد کنید.
3-فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را نیز خلال کنید
4-کمی از روغن را کنار بگذارید، بقیه روغن را در ظرفی بریزید روی آتش بگذارید تا داغ شود.
5-فلفل و پیاز را در روغن کمی سرخ کنید به حدی که پخته و نرم شود.
6-گوجه فرنگی را اضافه کنید، کمی نمک بزنید بعد از چند جوش روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم بماند.
7-روغنی را که کنار گذاشته اید در ظرفی بریزید و بگذارید داغ شود.
8-جوجه را در آن کمی سرخ کنید و بعد جگر را اضافه کنید.
9-آب جگر که کاملا کشیده شد ، با پیاز ، فلفل و گوجه فرنگی که کاملا گرم است مخلوط کنید و به هم بزنید و در ظرفی بکشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه