آموزش طرز تهیه شنیتسل مرغ با پنیر بوترکیزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شنیتسل مرغ یکی از غذاهای آسان و خوشمزه است. به خصوص در روزهایی که از خوردن غذاهای برنجی خسته شدهایم، شنیتسل میتواند پیشنهاد خوبی باشد. با طرز تهیه شنیتسل مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۶ عدد سینه مرغ
۲ عدد تخم مرغ
۵ قاشق غذاخوری آرد
۲۰۰ گرم پودر سوخاری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲۵۰ گرم پنیر بوترکیزه
روغن به میزان لازم برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس الدورادو
۳ قاشق سوپخوری سس مایونز
۲ قاشق مرباخوری سس كچاپ، سركه سفید، ادویه كاری و آویشن از هر کدام
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
۱ حبه سیر رنده شده
جعفری خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را از وسط به دو قسمت برش بزنید، سپس هر سینه را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. (در صورت تمایل می توانید سینه مرغ را به قسمت های کوچکتری هم برش بزنید).
به نوبت سینههای مرغ را با استفاده از استیککوب بکوبید تا پهن شوند (برای راحتی کار سینه مرغ را بین دو کیسه نایلونی قرار دهید، به حدی بکوبید تا بیش از اندازه نازک نشود). پنیر بوترکیزه کاله را رنده کرده یا به صورت برش خورده میان مرغها بگذارید سپس با خلال دندان لبه مرغها را ببندید.
تخم مرغها را داخل کاسه ای بریزید، نمک و فلفل را اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا کف کند، آرد سوخاری را هم داخل بشقاب بریزید و سینههای مرغ را به نوبت در تخم مرغ و بعد در آرد و دوباره در تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید. آنها را داخل روغن داغ قرار دهید.
با حرارت ملایم اجازه دهید یک طرف شنیتسل سرخ شود، سپس بر می گردانید تا طرف دیگر شنیتسلها هم طلایی و برشته شود.
برای تهیه سس، سس مایونز و كچاپ را با هم مخلوط کنید. سركه سفید را افزوده و خوب هم بزنید تا سس، بافتی نرم و یكنواخت داشته باشد. سپس سبزی خرد شده، ادویه، پیاز و سیر را اضافه كرده داخل ظرف سسخوری بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه