آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و لبو و انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
سینه مرغ پخته 2 عدد
گردو خردشده 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
انار دانه شده 1 عدد
سس مایونز 1/2 پیمانه
لبو 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا مواد سالاد را آماده کنید. سیبزمینیها را بپزید. سپس پوستشان را بگیرید و رنده کنید. لبوها را هم بپزید و بعد از جدا کردن پوستشان رنده کنید. تخممرغها را بپزید و صبر کنید تا خنک شوند. آنها را هم پوست گرفته و رنده کنید. تکههای مرغ را داخل کاسهای ریشریش کنید.
2-حالا سالاد را آماده کنید. یک بشقاب بزرگ انتخاب کنید و وسط آن یک لیوان قرار دهید. سیبزمینی رنده شده را داخل بشقاب، دور لیوان بریزید تا شبیه حلقه شود. سیبزمینیها را کمی فشار دهید و روی آن مقداری نمک و فلفل بریزید. در انتها مقداری سس روی آن بمالید.
3-حالا نوبت تکههای مرغ است. آنها را هم روی لایه سیبزمینی بریزید و کمی فشار دهید. روی این لایه هم مقداری نمک و فلفل و سپس سس مایونز بمالید.
4-لایه بعدی را گردو بریزید و همین کار را انجام دهید. تخممرغهای رنده شده را روی لایهی گردو بریزید و پخش کنید. نمک، فلفل و سس مایونز را هم روی آن بریزید.
5-لبوهای رنده شده را روی لایهی تخممرغ بریزید و پخش کنید. در انتها دانههای انار را روی مواد بریزید و کمی فشار دهید. یادتان نرود روی همه لایهها نمک و فلفل بریزید و مقداری سس مایونز روی آنها بمالید.
6-سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود، سپس آن را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل می توانید به جای سس مایونز از سس سالاد فرانسوی یا سس ماست استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه