آموزش طرز تهیه سالاد گل کلم پاییزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
گل کلم متوسط 2 عدد
ساقه کرفس خردشده 1 پیمانه
لوبیا سبز خردشده 1 پیمانه
هویج خرد شده 1 پیمانه
سیر خردشده 3 حبه
فلفل تند متوسط 8 عدد
آب گوجه فرنگی 7 پیمانه
سرکه 3 پیمانه
آب 2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-همه ی مواد را خرد کرده ریز یا درشت بستگی به سلیقه ی شما دارد .
2-آب گوجه را در قابلمه ریخته ۲ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید جوش آید تا کمی غلیظ شود و نمک را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید و سرکه را اضافه کنید .
3-وقتی آب گوجه داغ است همه ی مواد خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید خنک شود و بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید .
4-به مدت یک هفته در محیط آشپزخانه قرار دهید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید ، این سالاد بعد از یک هفته آماده ست .
سایر نکات
علت اینکه مواد را باید با آب گوجه داغ مخلوط کنید این است ، سالاد ترد شده و زودتر آماده میشود .
در این سالاد از سرکه استفاده نمیکنند ولی اگر استفاده کنید مدت ماندگاری سالاد بالا رفته و طعم بهتری پیدا میکند ولی اگر دوست نداشتید از سرکه استفاده کنید به میزان کم تهیه کنید چون به خاطر نداشتن سرکه بوی بد میگیرد و خراب میشود ، بهتر است از سرکه هم استفاده کنید طعم بسیار بهتری خواهد داشت .این میزان مواد 4 عدد دبه ماست به شما سالاد میدهد .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه