آموزش طرز تهیه سالاد بوقلمون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
بوقلمون پخته و خرد شده 2 فنجان
سیب خرد شده 1 عدد
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
کشمش 1 فنجان
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
کرفس خرد شده 1 ساقه
پودر کاری 1/2 قاشق چای خوری
ماست 1/4 فنجان
عسل 1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل 1/4قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بوقلمون را بپزید و قطعه قطعه کنید
2-سیب را خرد کنید، یک قاشق آبلیمو را روی سیبها بریزید تا رنگ سیب عوض نشود
3-پودر کاری را روی حرارت کمی تفت دهید
4-برای تهیه سس سالاد بوقلمون، در یک کاسه پودر کاری، ماست، مایونز، عسل، زنجبیل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
5-در یک کاسه دیگر گوشت پخته و خرد شده را با سیب، کرفس، پیازچه، کشمش و گشنیز مخلوط کنید؛ سسی را هم که آماده کردهاید به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط و در ظرف سرو بریزید
6-می توانید این سالاد را با برگ های کاهو هم سرو کنید
سایر نکات
برای بهتر کردن طعم بوقلمون بهتر است آن را 24 ساعت قبل در کمی آب لیمو , روغن آفتاب گردان و برگ کرفس خرد شده قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه