آموزش طرز تهیه سالاد بادمجان دلمه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان دلمه ای 3 عدد
جعفری خرد شده 100 گرم
سیر 4 حبه
سرکه 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بادمجانها را بشویید، با پوست حلقهحلقه کنید، اندکی نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن برود.
2-بادمجانها را در فر کباب یا در روغن سرخ کنید.
3-بادمجانهای آماده شده را در ظرفی بچینید. سیر، جعفری، نمک، سرکه و فلفل را که با هم مخلوط کنید، روی آن بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا چند ساعت بماند و مزهدار شود.
4-میتوانید یک حلقه از این بادمجان را روی برشی از نان باگت تست کرده بگذارید و به عنوان پیشغذا سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه