آموزش طرز تهیه سوپ هویج و عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
عدس 030 گرم
هویج متوسط 5 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 1 حبه
آب گوشت یا مرغ 6 لیوان
کره 50 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-عدس را چند از ساعت قبل خیس کنید. پیازها، سیر و هویج را بشویید و خرد کنید.
2-پیازها و سیر را بسیار ریز خرد کنید و در کره تفت دهید تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه کنید، سپس هویج ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید و سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.
3-عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه کنید و باز نیز تفت دهید.
4-آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید کاملاً پخته شود و جا بیافتد.
5-اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه