آموزش طرز تهیه › سوپ میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
پیازچه (خرد شده) 4 شاخه
سیر 1 حبه
آب مرغ 2 پیمانه
میگو (پاک شده و ریز) 1 پیمانه
سرکه 2 قاشق غذا خوری
آب 1 پیمانه
نمک 2 قاشق چای خوری
جعفری 50 گرم
خامه 2 قاشق غذا خوری
هویج (نگینی شده) 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب و گود آب، سركه و نمك را جوش میآوریم و میگوها را در آن ریز میكنیم. ۳۰ دقیقه زمان میدهیم و بعد در آبكش میریزیم. تمام مواد بجز میگو، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و میپزیم.
2-سپس سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و كاملا یكدست میكنیم.
3-دوباره روی حرارت گذاشته، جعفری را ریخته و پنج دقیقه زمان میدهیم، سپس حرارت را خاموش كرده، میگو را افزوده و سوپ داغ را سرو میكنیم.
سایر نکات
)بهتر است در زمان خرید میگوی ریز انتخاب كنید و آنها را خرد نكنید.
2)بهتر است خامه همزمان سرو شود.
3)موقع پاك كردن میگو حتما رگ كمر میگو را در بیاورید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه