آموزش طرز تهیه سوپ گوجه و ریحان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ (خرد شده) 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده 300 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 60 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خور
آب مرغ 3 فنجان
برگ ریحان تازه 1/3 فنجان
طرز تهیه
1-ابتدا روغن را در یک قابلمه مناسب داغ کنید و بعد پیاز و سیر را اضافه کرده و برای سه دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی و گوجه و رب گوجه را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
2-در این مرحله آب مرغ را اضافه کرده و به مقدار دلخواه فلفل بزنید در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید که به جوش بیاید و بعد زیر ظرف را کم کنید و بگذارید برای ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید و بعد ازآن بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود.
3-در آخر هم ریحان را به سوپ اضافه کنید و در مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. سوپ آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه