آموزش طرز تهیه سالاد استیک فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله 1 کیلوگرم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد هرکدام 1 عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپ خوری
گشنیز خردشده 1/2 پیمانه
سس سویا 1/4 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپ خوری
سیر له شده 4 حبه
سرکه سیب 2 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده 1 عدد
پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-برای تهیه سالاد استیک فلفلی ابتدا در یک کاسه همه مواد برای مرینت کردن را خوب با هم مخلوط کنید. گوشت را بهصورت تکههای ۴ سانتی خرد کنید، سپس آنها را همراه با مخلوط مرینت داخل زیپ کیپ بریزید. زیپ کیپ را ببندید و سپس آن را خوب تکان دهید تا تکههای گوشت آغشته به مواد شود. کیسه را حدود ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
2-بعد از زمان ذکرشده، تابهای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس گوشت را همراه با مواد مرینت داخل تابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید.
3-بعد از ۵-۴ دقیقه فلفلهای خردشده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در یک کاسه نشاسته ذرت را در ۴/۱ پیمانه آب حل کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید و هم بزنید تا به خورد مواد برود. درِ تابه را بگذارید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا تکههای گوشت خوب بپزند.
4-بعدازاینکه گوشت پخت، مخلوط را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و در صورت تمایل همراه با مقداری سس قرمز سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه