آموزش طرز تهیه سالاد پاستای فلامینگو و سوسیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پاستای فلامینگو 400 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
کاهو خرد شده 2 پیمانه
لوبیا قرمز 1 پیمانه
سوسیس خرد شده 1 پیمانه
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی گیلاسی 1 پیمانه
پیاز خرد شده 2 عدد
آووکادو خرد شده عدد
آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری
پنیر فتا خرد شده 2 پیمانه
پنیر گودا رنده شده 1 پیمانه
سس خردل 1/2 پیمانه
سس فرانسوی 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس سس گوجه فرنگی را همراه با یك قاشق آبلیمو و مقداری نمك و فلفل داخل تابه بریزید. صبر كنید تا گوشت بپزد. ۵ دقیقه قبل از آنكه تابه را از روی حرارت بردارید، سوسیس خرد شده را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنید.
2-مقداری آب داخل یك قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با كمی روغن داخل آن بریزید. صبر كنید تا پاستا كاملا نرم شود، سپس آن را آبكش كنید.
3-در یك كاسه بقیه آبلیمو، سس فرانسوی، سس خردل و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و آن را داخل یخچال قرار دهید .
4-در یك ظرف دیگركاهوی خرد شده را همراه با لوبیا قرمز پخته، گوجهفرنگی خرد شده، آووكادوی خرد شده و پاستای پخته بریزید. مخلوط گوشت و سوسیس را هم اضافه كرده و هم بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.
5-موقع سرو، پنیر ها و سسی را كه آماده كردهاید روی سالاد بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه