آموزش طرز تهیه پیتزا بروشتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
نان فرانسوی 1 عدد
گوجه فرنگی رسیده خرد شده 5 عدد
پستو ریحان 2 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده 300 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نان فرانسوی را برش بدهید
2-گوجه ها را خرد کنید و با پستو مخلوط کرده و روی اجاق به مدت ده دقیقه حرارت دهید
3-سینی فر را برداشته، کف آن را با روغن زیتون چرب کنید
4-برش های نان را در آن بچینید.
5-از سس گوجه و پستو روی نان بریزد.
6-و روی آن را پنیر موتزالا ریخته داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود .
سایر نکات
پستو در اصل سس سبز رنگ ایتالیایی است که از برگ ریحان تهیه می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سس در اینجا ریحان، روغن زیتون، سیر تازه و کمی نمک است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه