آموزش طرز تهیه اسپاگتی پیتزا 2 . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
زیتون سیاه خرد شده 200 گرم
گوشت پپرونی خرد شده 200 گرم
سس اسپاگتی 1 پیمانه
اسپاگتی پخته 500 گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده 300 گرم
قارچ تازه خرد شده 200 گرم
طرز تهیه
1-برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2-یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
3-ماکارونی را به ظرف مخصوص فر منتقل كنید.
4-سس اسپاگتی را به ماكارونی اضافه كنید و خوب هم بزنید تا كاملا پوشش داده شود و پپرونی، زیتون، و قارچ بر روی ماکارونی بریزید.
5-ظرف پخت را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
6-ظرف را در فر قرار دهید تا گرم شود و پس از حدود ۲۰ دقیقه کم کم آن را با پنیر موتزارلا بپوشانید و ظرف را به فر بازگردانید تا حدود ۱۰ دقیقه پنیر آب شود.
7-اسپاگتی پیتزا را در ظرف مناسبی سرو كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه