آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا ژاپنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

کاهو پیچ 1 عدد
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 3/4 لیوان
سینه‌ مرغ ( خرد شده) 200 گرم
قارچ خرد شده 100 گرم
ذرت 100 گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.

2-تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.

3-کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.

4-برای مواد درون خمیر هم فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید.

5-بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.

سایر نکات

مواد مایه پیتزا را تفت میدهیم. بعد روی پیتزا استفاده کرده. این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.
طرز تهیه پیتزا ژاپنی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی