آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا ماهی دودی شده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا ماهی دودی شده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

خمیر پیتزا 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز (قرمز خرد شده) 1/4 فنجان
کرم شوید 1/2 فنجان
ماهی سالمون (دودی شده) 170 گرم
مواد اولیه کرم شوید:
خامه ترش 1/2 فنجان
شوید (خرد شده) 1 قاشق غذا خوری
پیاز (قرمز خرد شده) 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1.5 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد (۵۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

2-روی یک سطح صاف آرد ریخته، خمیر را ورز دهید و به شکل یک دایره ۲۵ سانتیمتری در بیاورید. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را به سینی فر انتقال دهید.

3-با فرچه مخصوص روی خمیر روغن بمالید. پیاز های خرد شده را روی خمیر پخش کنید و بعد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و ترد شود و بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید به مدت ۵ دقیقه خنک شود.

4-کرم شوید را روی پیتزا پخش کنید، ماهی را روی تمام سطح پیتزا کاملا بچینید و بعد آن را با کاتر پیتزا به ۶ قسمت تقسیم کنید.

5-طرز تهیه کرم شوید:

6-خامه ترش، شوید، پیاز و آبلیمو را در یک کاسه کوچک ریخته و مخلوط میکنیم تا کرم شوید آماده شود. از این کرم خوشمزه میتوانید همراه انواع غذاها استفاده کنید.

7-از این مقدار مواد اولیه ۱/۲ فنجان کرم شوید بدست می آید.
طرز تهیه پیتزا ماهی دودی شده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی