آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای مرغ با سس بوفالو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ با سس بوفالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

خمیر پیتزا 400 گرم
سس بوفالو 3/4 فنجان
مرغ پخته (ریز شده) 3 فنجان
پنیر چدار (رنده شده) 1 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 1 فنجان
پیازچه خرد شده حلقه حلقه 2 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود (۲۰۰ درجه سانتی گراد)، سپس روی سینی فر را چرب کنید.

2-خمیر پیتزا را به شکل دلخواه فرم دهید و روی سینی فر قرار دهید و برای ۸ دقیقه بپزید.

3-سپس مرغ ها را در سس بوفالو ریخته و به خوبی مخلوط کنید و روی خمیر بریزید و پهن کنید و روی آن پنیر موزارلا و چدار و همینطور نصف پیازچه های خردشده را بریزید.

4-پیتزا را برای ۶-۸ دقیقه بپزید و در آخر بقیه پیازچه ها را روی آن بریزید.

5-طرز تهیه سس بوفالو:

6-ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم و گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره.
طرز تهیه پیتزای مرغ با سس بوفالو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی