آموزش طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی با خمیر نان سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی (چهار قسمت شده) 1/2 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 3 فنجان
سس گوجه فرنگی 1/2 فنجان
سیر (بریان شده، له شده) 1 قاشق سوپ خوری
کره (بدون نمک، آب شده) 2 قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا 1 بسته
طرز تهیه
1- فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2-خمیر پیتزا را روی یک سینی فر نچسب پهن کنید و به شکل یک مستطیل دربیاورید. در یک کاسه ی کوچک، کره ی آب شده، سیر له شده و نمک را هم بزنید. مخلوط را با قلم مو روی کل سطح خمیر پیتزا بمالید.
۸-3 دقیقه در فر بپزید.
4-سس گوجه فرنگی را روی کل سطح خمیر بمالید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید. گوجه فرنگی ها را روی پنیر بپاشید. ۵ تا ۷ دقیقه تا زمانی که خمیر لبه هایش طلایی شود و پنیر آب شود در فر بپزید.
5-با یک چاقو یا کاتر پیتزا آن را به شکل ۱۲ تکه برش دهید. نوش جان کنید.
نکته
می توانید 2 فنجان پنیر را با ترکیب پنیر موزارلای رنده شده، پنیر پرولولون و پنیر پارمزان درست کنید و پیتزایی با 3 نوع پنیر داشته باشید. همچنین می توانید سس گوجه فرنگی را با سس پیتزا جایگزین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه