آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

پودر سیر 2 قاشق مربا خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سیر 3 حبه
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی (سفت) 3 عدد
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (اختیاری) به مقدار لازم
نمک و آویشن به مقدار لازم
ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه

1-روش اول:

2-ابتدا نیمی بادمجانها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید.

3-نیمی دیگر از بادمجانها را با پوست حلقه ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تاکاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجانها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و ۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم ها جذب بادمجان ها شود.

4-گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید.فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

5-بادمجانها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده بریزید.ادویه ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه ای بریزید.

6-گوجه ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه ها را روی ادویه قرار داده و روی آنها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و ۵تا ۱۰دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

7-روش دوم:

8-مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما نه گوجه و نه بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمه ای را به همان روش تهیه کنید.فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجانها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و ۱۵دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

9-داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه های حلقه ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا ۵دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

نکته
1)در صورت تمایل از 1عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه ای استفاده کنید.
2)بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.
3)استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ تر میکند(همراه با پنیر پیتزا).
طرز تهیه پیتزا لقمه ای بادمجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی