آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ با سس باربکیو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر پیتزا (خانگی یا آماده) 450 گرم
آرد ذرت برای پاشیدن روی سینی فر کمی
سس باربیکی 5 فنجان
مرغ (پخته یا سرخ شده به روش دلخواه، چهارگوش خرد شده) 1 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 1 فنجان
پیاز (نازک حلقه شده) 1/3 فنجان
گشنیز برای تزئین (خرد شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2-خمیر پیتزا را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید تا به عرض ۲۵ سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر برسد. یک سینی فر را برگردانید و روی آن مقدار زیادی آرد ذرت بپاشید.
3-خمیر را روی سینی فر قرار دهید.
4-در یک کاسه ی متوسط، مرغ خرد شده را با ۱/۴ فنجان سس باربکیو هم بزنید و مخلوط کنید. ۱/۴ فنجان سس باربکیوی باقی مانده را روی خمیر بمالید و فاصله ی ۱ سانتی متری لبه های آن را خالی بگذارید.
5-بسته به شکل پیتزا ممکن است احتیاج به سس بیشتری داشته باشید.
6-پنیر موزارلا را روی سس باربکیو بپاشید سپس مرغ آغشته به سس را به صورت یکدست روی پنیر بریزید. پیاز قرمز حلقه شده را روی مرغ ها پخش کنید.
7-پیتزا را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا خمیر آن کاملاً بپزد و قهوه ای طلایی شود. بعداز گذشت نیمی از این زمان پیتزا را بچرخانید. پیتزا را از فر بیرون بیاورید و روی یک تخته قرار دهید. روی آن گشنیز بپاشید. برش دهید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه