آموزش طرز تهیه پیتزا پای -2 . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
آرتیشو خرد شده(کنگر فرنگی) 1 پیمانه
پنیر چدار مخلوط با پنیر های گودا و موزارلا 2 پیمانه
سوسیس خرد و پخته شده 225 گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده 1 پیمانه
پیاز قرمز خلالی 1/3 پیمانه
سس پیتزا 1 پیمانه
زیتون خرد شده 1/2 پیمانه
اسفناج تازه 2 پیمانه
خمیر پیتزا 400 گرم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهیت روشن کنید. کف سینی فر را با روغن چرب کنید. آنها را کنار بگذارید.
2-خمیر پیتزا را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. آن را به شکل مستیل برش بزنید. آن را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
3-برای مواد میانی آن، در یک کاسه سوسیس، اسفناج، سس پیتزا، آرتیشو، زیتون و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید.
4-قسمتی از خمیر را نگه دارید و آن را به نوارهای باریک برش بزنید. خمیر مستطیلی بزرگ را در سینی فر قرار دهید و همه مواد را روی خمیر بریزید و مخلوط پنیر را روی انها بپاشید.
5-نوارهای باریک خمیر را به صورت شطرنجی و با فاصله روی خمیر بچسبانید تا فرم پای به خود بگیرد.
6-سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر کاملا طلایی و پنیرها آب شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه