آموزش طرز تهیه پیتزا با نان لبنانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نان لبنانی بزرگ 2 عدد
سوسیس ریز شده 2 لیوان
سس کچاپ به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده 2 عدد
پیاز سفید ریز شده 1 عدد
قارچ خرد شده 1 لیوان
زیتون سیاه و سبز ریز شده 1/2 لیوان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده به مقدار لازم
روغن زیتونئ به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 4 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سینی گردی را با روغن زیتون کمی چرب کرده نان لبنانی را در آن بگذارید.
2-روی نان را کمی سس کچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده ، فلفل دلمه ریز شده، پیاز ریز شده، قارچ خرد شده، سوسیس ریز شده و زیتون ریز شده بریزید.
3-روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید.
4-تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کرده بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
5-مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید.
6-سینی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه