آموزش طرز تهیه پیتزای چینی تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر
گشنیز (تازه و خرد شده) 1 قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (خرد شده) 1/3 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 2 فنجان
نان پیتزا (آماده) 1 بسته
سس سویا 1 قاشق چای خوری
پوره فلفل قرمز 1 قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی (بدون نمک) 220گرم
ریشه زنجبیل (ریز خرد شده) 1 قاشق چای خوری
مرغ 300 گرم
روغن گیاهی(تند یا ساده) 1 قاشق سوپ خوری
نخود فرنگی 1/2 فنجان
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
2-تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید.
3-مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید.
4-به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید.
5-سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.
6- 2قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید.
7-به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه