آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا باگت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نان باگت 2 عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا (موزارلا) به مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) در صورت تمایل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 5 عدد
ریحان تازه 1 دسته
زیتون حلقه شده 50 گرم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سوسیس 100 گرم

طرز تهیه

1-تهیه این پیتزا کاملا سلیقه ای هست و شما می توانید هر مواد دلخواهی را داخلش بریزید. پیشنهاد‌هایی که ما در این مطلب مطرح می کنیم نباید محدودتان کند و شما می توانید جسورانه طعم های مختلف را در این پیتزا امتحان کنید.

2-پیاز را در کمی روغن با زردچوبه تفت دهید. گوشت را هم جدا در کمی روغن با نمک و فلفل و نصف یک پیاز رنده شده تفت دهید.

3-نان‌ها را از وسط نصف کنید. در آن کمی سس بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند. بعد هم رویش پنیر بریزید و موادی که می خواهید به آن اضافه کنید را هم بریزید.

4-روی یکی فقط پیاز، روی یکی فقط گوشت، روی یکی گوجه فرنگی، ریحان و زیتون… به شکل‌های مختلفی بچینید

5-با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

6-این پیتزا فقط کافی است در حدی در فر بماند که پنیرش آب شود و رویشان طلایی شوند. اگر بیشتر بگذارید بمانند نان ها خشک می شوند.
طرز تهیه پیتزا باگت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی