آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

گوشت چرخ کرده 150 گرم
خمیر پیتزا 500 گرم
قارچ 1 پیمانه
پنیر پیتزا 200 گرم
فلفل دلمه ای بزرگ 1عدد
سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
کره 250 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد

طرز تهیه

1- گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.

2-پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید .

3=کمی زردچوبه به آن بزنید، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

4-پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن ها را خرد کنید.

5-قارچ ها را تمیز و بعد بشویید ، آن ها را خرد و با کره سرخ کنید.

6-فلفل دلمه‌ای را بشویید. آن را برش بزنید و دانه های سفید داخل آن را خارج و به صورت نگینی خرد کنید.

7-خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی متر و به شکل ظرف ، به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید .

8-ته و اطراف ظرف را چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. خمیر داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.

9-به ترتیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. پس از آن پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بپاشید.

10-فر را تا درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید و ظرف را در کف فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .

11-ظرف پیتزا را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی شود.
طرز تهیه پیتزا گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی